AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur işiyle uğraşmak

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, onları okula göndereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak başarılarının artacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hamurla uğraşmak başına türlü belalar geleceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında işle uğraşmak dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hamur işi yapmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur işi ikram etmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında hamur işi yemek yapmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir