AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle uğraşmak

Kahve falında birisiyle uğraşmak

Kahve falında birisiyle uğraşmak işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, mutlu olunacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında işle uğraşmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cesetle uğraşmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak işinde istediği başarıyı elde edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hamurla uğraşmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında silahla uğraşmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölümle uğraşmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir