AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla uğraşmak

Kahve falında silahla uğraşmak

Kahve falında silahla uğraşmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında silahla uğraşmak iyi geçiminin devam edeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kargayla uğraşmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına işarettir.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında cesetle uğraşmak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kakayla uğraşmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında farelerle uğraşmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir