AnaSayfa / Genel / Kahve falında ticaretle uğraşmak

Kahve falında ticaretle uğraşmak

Kahve falında ticaretle uğraşmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine rivayet eder.

Kahve falında ticaretle uğraşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ticaretle uğraşmak çok güzel işlere gireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında ticaret taksiye binmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ticarete atılmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ticaret yapmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ticaret yaptığını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerle uğraşmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parayla uğraşmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir