AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanlarla uğraşmak

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında şeytanla uğraşmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan uğraşmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kargayla uğraşmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında köpeklerle uğraşmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarla uğraşmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına inanılır.

Kahve falında ticaretle uğraşmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir