AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayla uğraşmak

Kahve falında kargayla uğraşmak

Kahve falında kargayla uğraşmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kargayla uğraşmak gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında kargayla uğraşmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında mezarla uğraşmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinle uğraşmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında çiçekle uğraşmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan uğraşmak yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir