AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, alım gücünün artmasına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet eder.

Kahve falında yakalamaya çalışmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, şansının açık olacağına inanılır.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, koyu muhabbette kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir