AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakalamaya çalışmak

Kahve falında yakalamaya çalışmak

Kahve falında yakalamaya çalışmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının çok düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kazancının bereketleneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına tabir olunur.

Kahve falında yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakalamaya çalışmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir