AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yakalamaya çalışmak bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir