AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yakalamaya çalışmak

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye başlamadan önce, halletmeniz gereken eski problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir