AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalettir.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yakalamaya çalışmak istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir