AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak stresini ve yorgunluğunu atacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, gözyaşına ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin yakalamaya çalışmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir