AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık yakalamaya çalışmak

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında balık yakalamaya çalışmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yakalamaya çalışmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamaya çalışmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini yakalamaya çalışmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir