AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek yakalamaya çalışmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yakalamaya çalışmak işindeki verimliliğinin artacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek yakalamaya çalışmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kedi yakalamaya çalışmak işlerin çığırından çıkacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at yakalamaya çalışmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir