AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi tutmak

Kahve falında fareyi tutmak

Kahve falında fareyi tutmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında fare tutmak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi elinde tutmak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi tutmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Kahve falında elinde fare tutmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden balık tutmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir