AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, edilen duaların tutacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak eşlerin muhabbetinin artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fare kuyruğu yemek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına inanılır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş fare görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir