AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fare tutmak

Kahve falında elinde fare tutmak

Kahve falında elinde fare tutmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kazancınızın artacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde fare tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında elinde fare tutmak kişinin daha çok kazanacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında fareyi elinde tutmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare tutmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi tutmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, evine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak bereketin artacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini elini tutmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir