AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, mekân değiştireceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak ticaretin açılacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fare kuyruğu koparmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz fare görmek hanesinin bollukla dolacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir