AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi eliyle tutmak

Kahve falında fareyi eliyle tutmak

Kahve falında fareyi eliyle tutmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi bir arada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak onların önüne geçeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, üzüntülerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında balığı eliyle tutmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir