AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden balık tutmak

Kahve falında dereden balık tutmak

Kahve falında dereden balık tutmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, istediği evde oturacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, düşmanlarını alt edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereden balık tutmak gördüyseniz:

  • Evde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında dereden elle balık tutmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dereden balık tutmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında derede elle balık tutmak çok büyük zararlar edeceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık derede balık tutmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derede balık tutmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Kahve falında derede alabalık tutmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında balıklı dere görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında derede çok balık görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir