AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi elinde tutmak

Kahve falında fareyi elinde tutmak

Kahve falında fareyi elinde tutmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, her şeyin yenileceğine, itibar kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi elinde tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında elinde fare tutmak başarıları ile konuşulacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında fareyi elinde tutmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi tutmak yaşam tecrübesi edineceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare tutmak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak kişisel kavgaların son bulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde gelinlik tutmak çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir