AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tutmak

Kahve falında fare tutmak

Kahve falında fare tutmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, dertlerin sonlanacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında fare tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında fare tutmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi tutmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Kahve falında elinde fare tutmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi elinde tutmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında amcanın elini tutmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir