AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi suda boğmak

Kahve falında fareyi suda boğmak

Kahve falında fareyi suda boğmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, refah içinde olacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi suda boğmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında fareyi suda boğmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalet eder.

Kahve falında kendini suda boğmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında suda adam boğmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında suda birini boğmak büyük bir işe kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında bebeği suda boğmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi suda boğmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanı suda boğmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir