AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda birini boğmak

Kahve falında suda birini boğmak

Kahve falında suda birini boğmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Kahve falında suda birini boğmak gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında birini suda boğmak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, zenginliğe rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği suda boğmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Kahve falında suda adam boğmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kendini suda boğmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında insanı suda boğmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında suda birini boğmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında suda insan boğmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kalkınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir