AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda adam boğmak

Kahve falında suda adam boğmak

Kahve falında suda adam boğmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında suda adam boğmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Kahve falında suda adam boğmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birini suda boğmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini suda boğmak hayatını kazanırken keyif alacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında insanı suda boğmak bir süre sıkıntı çekeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında fareyi suda boğmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda insan boğmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda birini boğmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği suda boğmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir