AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi suda boğmak

Kahve falında kediyi suda boğmak

Kahve falında kediyi suda boğmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kediyi suda boğmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında kediyi suda boğmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında insanı suda boğmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği suda boğmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında suda insan boğmak talihinizin artacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini suda boğmak hayatının kolaylaşacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda birini boğmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında fareyi suda boğmak yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir