AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı suda boğmak

Kahve falında insanı suda boğmak

Kahve falında insanı suda boğmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tüm dileklerin tutacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insanı suda boğmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya bazı duygusal konular sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında suda insan boğmak sorunların son bulacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Kahve falında insanı suda boğmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında suda adam boğmak aile içinde saadetinin artacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini suda boğmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kudreti ve cesareti bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı suda boğmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi suda boğmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında suda birini boğmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir