AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği suda boğmak

Kahve falında bebeği suda boğmak

Kahve falında bebeği suda boğmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gücünün azalacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeği suda boğmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında bebeği suda boğmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında insanı suda boğmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi suda boğmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suda birini boğmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini suda boğmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda insan boğmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalettir.

Kahve falında fareyi suda boğmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir