AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini suda boğmak

Kahve falında kendini suda boğmak

Kahve falında kendini suda boğmak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini suda boğmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Kahve falında kendini suda boğmak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Kahve falında insanı suda boğmak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında suda insan boğmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında suda adam boğmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği suda boğmak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi suda boğmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında suda birini boğmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, maneviyatının çökeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir