AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu suda boğmak

Kahve falında çocuğunu suda boğmak

Kahve falında çocuğunu suda boğmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi suda boğmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyi suda boğmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği suda boğmak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında insanı suda boğmak kötülüklerden uzak kalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda birini boğmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı suda boğmak şansının geri döneceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında suda adam boğmak kişinin elindekilerinden de olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir