AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi ellemek

Kahve falında fareyi ellemek

Kahve falında fareyi ellemek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ellemek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bir şey son derece beğenilecek.

Kahve falında fare ellemek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında fareyi ellemek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında fareye ellemek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü ellemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük abdest ellemek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü ellemek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Kahve falında balık ellemek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir