AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ellemek

Kahve falında fare ellemek

Kahve falında fare ellemek üzüntülerinin biteceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayırlı işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare ellemek gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fareyi ellemek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında fareye ellemek icat yapacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına inanılır.

Kahve falında fare ellemek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böcek ellemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünü ellemek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadını ellemek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur ellemek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir