AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü ellemek

Kahve falında ölüyü ellemek

Kahve falında ölüyü ellemek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü ellemek gördüyseniz:

  • Bazı büyük sevinçler yaşamanız olasıdır.

Kahve falında ölüyü ellemek evliyseniz eşle iyi geçime, sevinçli ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında ölüye ellemek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ellemek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kendisiyle övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak ellemek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işinde başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında bulut ellemek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fare ellemek verimliliğinin de artacağına, işlerinin iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et ellemek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir