AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılar son bulacağına, ailenin büyüyeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek ister istemez başının belaya gireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünü ellemek maddi imkânlarının artacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında göğsüne ellemek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalet eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü ellemek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir