AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ellemek

Kahve falında balık ellemek

Kahve falında balık ellemek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık ellemek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balık ellemek aile içinde husumet gelişeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını ellemek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kar ellemek büyük bir üne sahip olunacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka ellemek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ellemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bokunu ellemek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında kızın memesini ellemek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunlarının yakında biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir