AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest ellemek

Kahve falında büyük abdest ellemek

Kahve falında büyük abdest ellemek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarını unutacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdest ellemek gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Kahve falında büyük abdest ellemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti ellemek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük abdest yemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin büyük abdest yaptığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında altına büyük abdest yapmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette başkasının büyük abdestini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir