AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye ellemek

Kahve falında fareye ellemek

Kahve falında fareye ellemek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye ellemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında fareye ellemek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında fare ellemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi ellemek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında kuran ellemek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek boku ellemek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gögüs ellemek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti ellemek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak ellemek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, prestij kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir