AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ellemek

Kahve falında ölü ellemek

Kahve falında ölü ellemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ellemek gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü ellemek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ölü ellemek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye ellemek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında hayvan boku ellemek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin şeyini ellemek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın ellemek borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalettir.

Kahve falında balık ellemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güneşi ellemek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir