AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle yılan tutmak

Kahve falında eliyle yılan tutmak

Kahve falında eliyle yılan tutmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Kahve falında eliyle yılan tutmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak parasını ve malını kaybedeceğine, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak kazancın günden güne daha da artacağına, bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle balık tutmak işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak hırpalanacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir