AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı eliyle tutmak

Kahve falında balığı eliyle tutmak

Kahve falında balığı eliyle tutmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kudretinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında balığı eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığı eliyle tutmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eliyle balık tutmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak kazancın devamlı olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, inancından sapacağına işarettir.

Kahve falında eliyle yılan tutmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir