AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde eliyle balık tutmak

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, makamından olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ailesini de mutlu edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında eliyle balık tutmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı eliyle tutmak bir süre bu durumun devam edeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle yılan tutmak güzel günler için yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir