AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı eliyle tutmak

Kahve falında yılanı eliyle tutmak

Kahve falında yılanı eliyle tutmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak masumluğunu ispat edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak huzurlu günlerin biteceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığı eliyle tutmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle balık tutmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak geçim derdinin de ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir