AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu eliyle tutmak

Kahve falında kuşu eliyle tutmak

Kahve falında kuşu eliyle tutmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına tabir olunur.

Kahve falında balığı eliyle tutmak zor zamanların biteceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, acı veren durumların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir