AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden eliyle balık tutmak

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında balığı eliyle tutmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık tutmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak tüm arzularının yerine geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir