AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle büyük balık tutmak

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık tutmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak rahat nefes alınacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işarettir.

Kahve falında balığı eliyle tutmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık yakalamak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kuşu eliyle tutmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında eliyle yılan tutmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir