AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran ellemek

Kahve falında kuran ellemek

Kahve falında kuran ellemek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mal kaybına uğrayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran ellemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kuran ellemek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi pisliğini ellemek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ellemek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına yorulur.

Kahve falında bir kadını ellemek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ellemek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek para sıkıntısı çekeceğine, ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir