AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek boku ellemek

Kahve falında inek boku ellemek

Kahve falında inek boku ellemek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, geleceğinin parlak olacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yalan söylemeyeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında inek boku ellemek gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında inek boku ellemek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bokunu ellemek kalbini kıracağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bokunu ellemek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Kahve falında hayvan boku ellemek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek bokuna basmak bir sebeple çok üzüleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına alamet eder.

Kahve falında ineğin bokunu görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğulan inek görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında inek boku temizlemek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, tövbe etmeden vefata işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir