AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdesti ellemek

Kahve falında büyük abdesti ellemek

Kahve falında büyük abdesti ellemek doyasıya hasret gidereceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdesti ellemek gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında büyük abdest ellemek dara düşeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdesti ellemek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içine büyük abdestini yapmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük abdestini kaçırdığını görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında başkasının büyük abdestini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında banyoya büyük abdestini yapmak kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan büyük abdest yapmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, şansın kapanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir