AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak ellemek

Kahve falında ayak ellemek

Kahve falında ayak ellemek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayak ellemek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ayak ellemek tabiri caizse can bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek eğlenceli günler yaşayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpek ellemek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnını ellemek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi ellemek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin organını ellemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ellemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendi kakasını ellemek sorunların çabucak atlatılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir