AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye dokunmak

Kahve falında fareye dokunmak

Kahve falında fareye dokunmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında fareye dokunmak gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Kahve falında fareye dokunmak kısmet bolluğu yaşanacağına, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında saça dokunmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe dokunmak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işarettir.

Kahve falında yıldızlara dokunmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında parmakla dokunmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kulağa dokunmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir